Afslutning & finish​

Montering af lister

​Det er meget normalt, at et gulv giver sig lidt igennem årene og der derfor kommer lidt luft mellem gulvet og panelet. Det kan klares med, at montere en liste langs gulvet. Montering af lister udføres efter gulvet er blevet afslebet, så det helt nøjagtigt kan flugte med gulvet.

Hvilken type liste skal jeg vælge?

Hvilken type liste du vælger er helt op til dig.

Træliste / Fejeliste

Ønsker du at listen passer til gulvet, anbefaler vi trælister som efterfølgende kan behandles med samme behandling som gulvet har fået. Det vil give gulvet en flot afslutning. Vi monterer selvfølgelig listen i samme træsort som gulvet har.

Pvc / Plasticliste

Ønsker du en liste som passer til farven på panelet, anbefaler vi pvc/plastiklister som fås i et begrænset antal farver. Så slipper man for at male dem efterfølgende. Dette er en hurtig og billig måde at give gulvet en flot afslutning og finish.

Aluminiumsskinner (overgangsprofiler) til gulv og trapper​

Har du et gulv hvor der fra trægulv til en anden gulvtype (f.eks. fliser rund om pejs eller gulvtæppe) anbefaler vi aluminiumsskinner, da det bedst kan justeres hvis højden på de 2 gulvtyper er forskellige. Dette benyttes også typisk på kontorer eller i opgange, da de er meget hårdføre.

Man er samtidig sikker på en flot finish.

Til trappetrin hvor det betrædes med fodtøj, anbefaler i også aluminiumsskinner, da det er med til at gøre trappetrinet mere skridsikkert.​

Kan man skifte listen på køkkenbordet?

Er listen på køkkenbordet blevet lidt trist at se på. Så klarer vi også dette. Det er meget normalt at listen bliver nedslidt med tiden af f.eks. vand ved amaturet eller håndvasken.​​

Vores anmeldelser

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores anmeldelser her.​

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

R. Petric


Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!​

K. Hemmingsen


​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige. Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou


I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra​

Vi har i over 22 år beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun haft tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation på Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk

Se vores anmeldelser på