Køkkenbordplader og andre massive borde

Afslibning af bordplader

​Ser din bordplade lidt træt ud, så fortvivl ej. Den kan nemlig sagtens komme til, at se fantastisk ud igen.  Bordplader udsættes dagligt for slid og slidtage, hvilket kan gøre at bordpladen med tiden vil se lidt falmet ud. Men bare rolig, den skal ikke skiftes ud af den grund. En afslibning samt den rette behandling, kan få din bordplade til at fremstå som ny igen.

Vi afsliber alle former og typer af massive bordplader og borde. Det kan f.eks. være en køkkenbordplade, spisebord, sofabord m.m.

Vi er stolte af at vi som nogle at de eneste i Danmark, kan tilbyde økologisk bordpladeolie, som behandling på bordplader, spiseborde, sofaborde m.m. Dette er der stor efterspørgsel for, idet at man dagligt er i kontakt med fødevare på bordpladen.

Der skal dog tages forbehold for at behandlingen er længere tid om at tørre end ved vores andre miljøvenlige produkter som vi benytter. Vi kan også tilbyde behandling med Junkers og Triptrap.

Den rette rådgivning

Du får også den rette rådgivning i hvordan du efterfølgende bedst vedligeholder din massive køkkenbordplade, spisebord, sofabord m.m. så det kan få så langt liv som muligt.

Er du i tvivl om din køkken bordplade kan afslibes og få et nyt liv, så ring til os på 41 12 68 22 og så vi kan komme ud til dig med den rette vejledning.​

Vores anmeldelser

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores anmeldelser her.​

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

R. Petric


Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!​

K. Hemmingsen


​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige. Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou


I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra​

Vi har i over 22 år beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun haft tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation på Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk

Se vores anmeldelser på