Bejdse / pigmenteret olie​

Indfarvninger af gulve

​I dag er det blevet meget populært med farvede gulve som f.eks. helt mørke gulve, som vi ofte ser på amerikanske film.

Farvede gulve opstår, når vi behandler gulvet med pigmenterede olier og som er det mange kender som bejdse. Vi kan tilbyde indfarvning af gulve med op til 34 forskellige pigmenterede olier.

Ønsker du et farvet gulv, så kan vi hjælpe dig med dette​

Vi kan tilbyde op til 34 forskellige nuancer/farver til dit gulv. Dette foretages med en pigmenteret olie som går ned og farver træets overflade. Efter indfarvning af gulvet med denne farveolie, vil vi derefter foretage en lakering som vil lukke overfladen af og dermed også beskytte den indfarvning som er udført.

​For at være sikre på at dit gulv kan tåle en indfarvning, kræver det at vi kommer ud og bedømmer dit gulv.

Arbejdsprocessen for indfarvning er længere idet en farveolie skal bruge en tørretid på ca. 24 timer. Dog afhænger dette også af vejrmæssige forhold som fugt og temperature.

Vi benytter Berger-Seidle oliesystemer som hele tiden optimerer sig med de nyeste krav og teknologi.

Se farvekort her.

Vores anmeldelser

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores anmeldelser her.​

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

R. Petric


Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!​

K. Hemmingsen


​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige. Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou


I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra​

Vi har i over 22 år beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun haft tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation på Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk

Se vores anmeldelser på