Skandinavisk look med​

Hvidpigmentering​

Ønsker du et skandinavisk look, så er lyse gulve med til at skabe den rigtige stemning i boligen. Med hvid lak som base på dit gulv, kan du nemt ændre dit hjem med tekstiler og møbler i forskellige farver og mønstre. Et lyst gulv skaber en ro og friskhed i rummet og det er også et meget godt valg, hvis du har et mindre rum, da et lyst gulv får rummet til at se større ud.​

​Hvid lak (Hvidpigmentering)

Den hvide lak er en hvidpigmenteret lak, som der er ligeså slidsstærk som den naturlige lak. Den efterlader gulvet lyst og hvidligt. Ved hvidpigmentret lak vil man stadig kunne se gulvet åre og struktur.

Vi sørger altid for at kunden er med inde over lakeringsprocessen, så vi er sikre på at ramme netop den nuance som kunden ønsker.​

Vores anmeldelser

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores anmeldelser her.​

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

R. Petric


Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!​

K. Hemmingsen


​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige. Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou


I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra​

Vi har i over 22 år beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun haft tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation på Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk

Se vores anmeldelser på