Stop gulvet i at gulne​

​Lud- og sæbebehandling​

​​Hvid ludsæbe er en sæbe som trænger ned i gulvet og stopper det i at gulne, hvilket nogle træsorter er påvirket af fra enten træet type eller fra sollys.

Ludbehandlingen kan ikke stå alene idet det ikke er en behandling, som lukker gulvets overflade. Lud beskytter derfor ikke selve gulvet, men bruges som forbehandling, da dens egenskab er at farvefastholde træet.

Efterfølgende suppleres ludbehandlingen med f.eks. Olie, sæbe eller lak afhængigt af det ønskede resultat. Dette gør behandlingen mere holdbar.

Skal jeg vælge lak, hvid ludsæbe eller oliebehandling?

Olie

Ønsker du at gulvet skal forblive rustikt anbefaler vi, at man efterfølgende giver gulvet hvid olie for at beskytte gulve overflade for pletter, snavs og almindelig slidtage. Det skal dog lige gøres klart at lud- og oliebehandlede gulve kræver jævnlig vedligeholdelse, som består i at vaske gulvet med plejesæbe.

Lak

Ønsker du en stærkere overflade kan man også efterfølgende lakere gulvet, hvilket gør gulvet mere modstandsdygtigt overfor stole, bordben samt væsker og garvesyrer fra f.eks. vin og kaffe.

Det skal dog lige nævnes at lud og lak ikke går sammen på alle trætyper. Er du i tvivl om dit gulv kan tåle lud og lak sammen, så kan en af vores eksperter komme ud og rådfører dig til hvad du skal vælge.

Sæbe

Ønsker du at gulvet skal stå råt efter ludbehandling, kan man som efterbehandling vaske gulvet jævnligt med hvid sæbe. Gulvet vil i de første par måneder efter påføring af lud, kræve at blive vasket med hvid sæbe hver uge for at lukke gulvets overflade med voksen som er i sæben.​

Vores anmeldelser

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores anmeldelser her.​

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

R. Petric


Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!​

K. Hemmingsen


​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige. Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou


I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra​

Vi har i over 22 år beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun haft tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation på Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk

Se vores anmeldelser på