En mindre slibning​

Let slibning af gulve og trapper

​Let slibning af gulv

En let slibning eller overfladeslibning er når man renser i overfladen, for at den nye behandling kan binde til den eksisterende. Dette gøres normalt på gulve, som står rimelig pæne i overfladen. Det vil sige, at gulvet kun har mindre ridser i overfladen. Så kan en let slibning gøre en forskel.

Har gulvet større skader, som f.eks. dybe ridser eller misfarvninger, så er det nødvendigt med en fuld afslibning af gulvet og en ny behandling.

Er du i tvivl om dine gulve kan nøjes med en let slibning, så kontakt os for nærmere besigtigelse.

Let slibning af trapper

Let slibnings processen er den samme for trapper, som ved på gulve.

Trapperne skal stå rimelige pæne i overfladen, før at en let slibning kan gøre hele arbejdet. En let slibning sliber kun let i overfladen og sørger for at den nye behandling binder

Hvis din trappe har misfarvninger på midten af trinnene, hvor de for det meste bliver betrådt er en let slibning ikke nok. Derfor vil en fuld afslibning af trapperne være nødvendig for at få en ensartet overflade igen.

Det er en billig måde, at forny trappernes udseende på med en omgang let slibning.

Er du i tvivl om dine trapper kan nøjes med en let slibning, kan du altid sende os et par billeder af din trappe på info@primogulve.dk og så kan vi ud fra billedet vejlede dig.

Vores anmeldelser

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores anmeldelser her.​

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

R. Petric


Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!​

K. Hemmingsen


​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige. Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou


I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra​

Vi har i over 22 år beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun haft tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation på Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk

Se vores anmeldelser på