Vi dækker hele Sjælland​

​Gulvafslibning Sjælland

​Hos Primo Gulvservice tilbyder vi gulvafslibning på Sjælland - vi dækker altså alt fra København til Korsør. Lad os spare dig for de dyre omkostninger ved et nyt gulv, ved at give dit nuværende gulv en forskønnende overhaling.

Hvad er dine muligheder?

  • Gulvafslibning af alle træsorter
  • Lakering og oliering for optimal bevarelse​
  • Efterfølgende vedligehold og rådgivning herom​
  • Tilbud til både privat og erhverv

En gulvafslibning på Sjælland kan være den prik over i’et, der mangler, før dit hjem føles helt som hjem igen. Mange typer træ mørknes over tid, og en stor fordel ved gulvafslibning er, at denne mørke farve forvandles til den oprindelige lyse på træet - udover den åbenlyse fordel, at gulvafslibning er markant billigere end at lægge nyt gulv.

dk kort sjælland

Aftaler til både hjemmet og erhverv

Vi har løsninger til både den mindre omgang i hjemmet samt de 500 kvadratmeter trægulv, der er på kontoret. Vil du undgå splinter i fødderne derhjemme, eller vil du præsentere virksomheden godt over for nye kunder? Primo Gulvservice tilbyder dig en komplet løsning.

Vi hjælper også til på skoler, institutioner, sportshaller og centre, der ønsker fornyelse af overfladerne.

Uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Sjælland

Vil du være den næste i rækken af tilfredse kunder? Kontakt os i dag på 41 12 68 22 og få mere at vide om gulvafslibning på Sjælland.

Vores anmeldelser

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores anmeldelser her.​

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

R. Petric


Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!​

K. Hemmingsen


​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige. Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou


I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra​

Vi har i over 22 år beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun haft tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation på Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk

Se vores anmeldelser på