Den grove behandling​

​Afhøvling af gulve

​Gamle knirkende, lidt ujævne trægulve giver huset karakter. Så hvis du har gamle skadede og skæve plankegulve vil afhøvling af gulvet være en nødvendighed for et flot resultat.

Afhøvling af et gammelt plankegulv kan kun anbefales, hvis plankegulvet er meget ujævnt, bølgende eller plettet med spartel og lim. Da en afhøvling er en meget grovere proces, vil det fjerne 2-5 mm i overfladen end ved en normal afslibning.

Afhøvling foretages kun på massive plankegulve, da andre gulvtyper vil tage skade af denne maskine. En afhøvling fortages med en valse, som er fyldt med små klinger, som høvler det øverste af trægulvet af. Hvor derimod gulvslibning fortages med sandpapir.

​Efter afhøvling opstartes processen med afslibning for, at give gulvet en jævn og glat overflade. Når dette er udført påføres den ønskede behandling, for at lukke gulvets overflade og igen skabe et levende og flot gulv.

Gulvafhøvling bør foretages af professionelle fagmænd. Hvis man får brugt maskingen forkert, eller ikke kan håndtere den korrekt, kan dette få kedelige konsekvenser, og i værste tilfælde betyde at man skal have et helt nyt gulv.

Er du i tvivl om dit gulv skal afhøvles eller kan nøjes med almindelig gulvafslibning, så kontakt os gerne på 41 12 68 22, og så kan en af vores eksperter komme ud og bese gulvet helt uforpligtende.​

Vores anmeldelser

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores anmeldelser her.​

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

R. Petric


Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!​

K. Hemmingsen


​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige. Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou


I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra​

Vi har i over 22 år beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun haft tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation på Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk

Se vores anmeldelser på