Overfladebehandling​

Slidstærk lakering​

Ingen anden overfladebehandling giver en så stærk beskyttelse mod snavs og slid som lak. Et lakeret gulv er også lettere at håndtere. Regelmæssig støvsugning og gulvvask er nok fra tid til anden for at holde gulvet i god stand i mange år frem.

Hvilken laktype skal jeg vælge?

​Naturlak

Hvis du ønsker at dine gulve skal bevare det naturlige look og fremhæve træet struktur, så anbefaler vi at du vælger naturlak. Lakken er klar og gennemsigtig og det efterlader gulvet i dens naturlige farve og giver samtidig en hård og slidstærk overflade.​​

​2-komponent lak (Meget slidstærk)

Hvad er forskellen mellem 1-komponent lak (den almindelige) og 2-komponent lak?

Den 1-komponente lak bruges til almindelige boliger og er en god og stærk miljøvenlig lak. Den er stærk nok til boliger med almindeligt slidtage til hverdag.

Den 2-komponente lak anbefaler vi til steder med dyr, og meget trafik med fodtøj på. Dette kan f.eks. være kontorarealer, store villaer hvor der ofte er selskaber, butikker og sportshaller m.m. Dette er en lak man blander med en hærder for at gøre den ekstra slidstærk i overfladen og holdbar i længere tid.

Alle vores lak findes med forskellige finish. F.eks. Ultra mat, Mat, Blank m.m. De er alle vandbaserede og miljøvenlige og duftsvage. Ønsker du økologisk lak er dette også en behandling vi tilbyder.​​​

Vores anmeldelser

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores anmeldelser her.​

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

R. Petric


Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!​

K. Hemmingsen


​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige. Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou


I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra​

Vi har i over 22 år beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun haft tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation på Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk

Se vores anmeldelser på