​Afslibning af træterrasse​

Kan min terrasse afslibes?

Er din træterrasse blevet kedelig, at se på og har den mistet gløden, så er en afslibning en billig måde at forny terrassen på og give den nyt liv.

I årenes løb med forskellige vejrforhold bliver træfibrene på terrassen udvidet og brædderne kan derfor begynde at rejse sig. Når de er tørre, kan disse træfibre ofte skabe splinter. Af denne grund bør der fortages en afslibning af din terrasse. Før afslibning foretages der en gennemgang af søm/skruedykning af brædderne for at få dem til at ligge pænt igen.

Dette er et afgørende raffineringsjob, og det kan vi som professionelle garantere vil give dig flotte resultater, så du igen kan gå barfodet på din terrasse.

Selvom om du måske tror at du skal have skiftet brædderne, så er en afslibning ofte nok til at gøre arbejdet. Med den rette behandling giver du træet øget styrke og holdbarhed i lang tid.

Hos Primo Gulvservice afsliber vi alle typer træterrasser og udendørs trætrapper.

Tjek vores galleri for flere billeder af terrasser.​

Hos primo gulvservice ApS sørger vi for at dit gulv får den rigtige behandling

​Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.

Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores eneste anmeldelser her.

R. Petric

Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!

K. Hemmingsen

​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige.

Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou

I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. 

Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

Vi har i over 20 år, beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun givet os tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

SE VORES ANMELDELSER PÅ​​

VI BRUGER KVALITETSPRODUKTER FRA​​

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation on Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk