Vi dækker hele Fyn​

Gulvafslibning Fyn

Er dine trægulve ved at være slidte og triste at se på? Så kan du få dem til at se ud som nye igen med en gulvafslibning.​

Hos Primo Gulvservice har vi specialiseret os i gulvafslibning på Fyn og andre steder i landet. Vi tager os af alt, hvad der har med trægulve og gulvbehandling at gøre, og vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du får dine gulve til at tage sig bedst muligt ud. Vores kunder består af alt fra private boligejere til erhvervsdrivende, der har brug for hjælp til gulvafslibning på Fyn.​

Vi tilbyder

  • Gulvafslibning og gulvafhøvling​
  • Gulvbehandling af alle træsorter​
  • Behandling med lud, lak, olie eller andet​
  • Øvrige former for vedligeholdelse af gulve​
dk kort fyn

Gulvafslibning på Fyn

Du får en færdig og professionel løsning

Vi ved, hvad der skal til for at få dine trægulve til at se ud som nye igen. Vi har været inden for branchen i mange år, og der er ikke den type af gulv, som vi ikke har givet en overhaling. Du kan stole på, at du er i trygge og professionelle hænder hos din gulvspecialist.

Det gælder både, hvis du gerne vil hyre os til en mindre opgave med gulvafslibning på Fyn i et privat hjem, eller du har brug for hjælp til en større opgave med eksempelvis behandling af gulve i et indkøbscenter eller på en skole.

Kontakt din gulvspecialist allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os for at få et tilbud. Ring på telefon 41 12 68 22 eller skriv til os på info@primogulve.dk og hør mere om gulvafslibning på Fyn.

Vores anmeldelser

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores anmeldelser her.​

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

R. Petric


Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!​

K. Hemmingsen


​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige. Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou


I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra​

Vi har i over 22 år beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun haft tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation på Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk

Se vores anmeldelser på