Afslibning af gulve

​Lidt viden om gulvafslibning​

Er dine gulve blevet kedelige og nedslidte?

Så er gulvafslibning den hurtigste og mest effektive måde, at forny dine gulve på.

Selve processen starter med, at gulvene bliver afslebet rent for gammel lak, lud, olie eller anden form for behandling. Derefter vil træet stå åbent og være klar til, at påbegynde en ny behandlingsproces.

Der bliver afslebet meget skånsomt, idet vi ikke ønsker at gå dybere ned i træets overflade end højst nødvendigt. Dette gør vi for at skåne gulvets levetid.

Derefter bliver gulvene behandlet med den aftalte behandling, for at beskytte gulvets overflade samt give gulvet en flot finish.

Når gulvet er færdigbehandlet og tørt til betrædelse, udfører vi en kvalitetssikring før det overdrages til kunden. Opgaver op til 100 m2, er normalt en arbejdsproces på ca. 2-3 dage inkl. tørretid. 

Hvornår skal mit gulv afslibes?

Der kan være forskellige årsager til, at dit gulv skal afslibes.

Det kan være, at der er kommet mange ridser, mærker eller misfarvninger igennem årene. Det kan også være at gulvet er blevet skævt/bølgende med tiden, eller bare har mistet gnisten og trænger til en opfriskning.

Er du i tvivl om dit gulv kan afslibes, så kontakt os endelig.

Vi kommer gerne ud og giver dig gratis rådgivning samt et godt tilbud med på vejen.

Hvor meget støver gulvafslibning?

Det kan ikke undgås at der forekommer støv efter en gulvafslibning. Vi bruger dog effektivt værktøj som opsamler det meste støv ved selve afslibningen. Vi støvsuger også flader og paneler i rummene hvor gulvafslibningen er fortaget. Det kan dog ikke undgås, at man efterfølgende skal fortage en mild form for aftørring af støv. 

Primogulve tilbyder:​

Hos primo gulvservice ApS sørger vi for at dit gulv får den rigtige behandling

​Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.

Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores eneste anmeldelser her.

R. Petric

Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!

K. Hemmingsen

​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige.

Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou

I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. 

Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

Vi har i over 20 år, beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun givet os tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

SE VORES ANMELDELSER PÅ​​

VI BRUGER KVALITETSPRODUKTER FRA​​

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation on Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk