Forny dit hjem med​

Afslibning af gulve

Er dine gulve blevet kedelige og nedslidte?

Så er gulvafslibning den hurtigste og mest effektive måde, at forny dine gulve på. Selve processen starter med, at gulvene bliver afslebet rent for gammel lak, lud, olie eller anden form for behandling. Derefter vil træet stå åbent og være klar til, at påbegynde en ny behandlingsproces.

Der bliver afslebet meget skånsomt, idet vi ikke ønsker at gå dybere ned i træets overflade end højst nødvendigt. Dette gør vi for at skåne gulvets levetid. Derefter bliver gulvene behandlet med den aftalte behandling, for at beskytte gulvets overflade samt give gulvet en flot finish.

Når gulvet er færdigbehandlet og tørt til betrædelse, udfører vi en kvalitetssikring før det overdrages til kunden. Opgaver op til 100 m2, er normalt en arbejdsproces på ca. 2-3 dage inkl. tørretid. 

Hvornår skal mit gulv afslibes?

Der kan være forskellige årsager til, at dit gulv skal afslibes.

Det kan være, at der er kommet mange ridser, mærker eller misfarvninger igennem årene. Det kan også være at gulvet er blevet skævt/bølgende med tiden, eller bare har mistet gnisten og trænger til en opfriskning.

Er du i tvivl om dit gulv kan afslibes, så kontakt os endelig.

Vi kommer gerne ud og giver dig gratis rådgivning samt et godt tilbud med på vejen.

Hvor meget støver gulvafslibning?

Det kan ikke undgås at der forekommer støv efter en gulvafslibning. Vi bruger dog effektivt værktøj som opsamler det meste støv ved selve afslibningen. Vi støvsuger også flader og paneler i rummene hvor gulvafslibningen er fortaget. Det kan dog ikke undgås, at man efterfølgende skal fortage en mild form for aftørring af støv. 

Vores anmeldelser

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores anmeldelser her.​

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

R. Petric


Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!​

K. Hemmingsen


​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige. Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou


I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra​

Vi har i over 22 år beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun haft tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation på Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk

Se vores anmeldelser på