Forny dit gulv med​

​Gulvafslibning​

​Trænger din bolig til nyt liv? Er det samme kedelige og mørke gulv ved at blive for trivielt, og er der et ønske om mere lys i boligen, er den eneste fornuftige løsning en gulvafslibning.

Med andre ord – en gulvafslibning er den hurtige og nemme vej til at transformere boligen uden egentligt at igangsætte et kæmpe renoveringsprojekt. Derudover er det en yderst billig måde, hvorpå dine gulve vil komme til at fremstå som helt nye. En gulvslibning fjerner cirka 1 mm af gulvoverfladen, hvorfor eventuelle ujævnheder såsom rifter, ridser eller mærker fjernes.

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.​

​​Vi tager os af alt inden for:​

  • Boliger
  • Kontorer
  • Sportshaller
  • Skoler
  • Trapper
  • Institutioner
  • Centrer m.m.

Vores anmeldelser

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores anmeldelser her.​

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

R. Petric


Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!​

K. Hemmingsen


​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige. Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou


I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra​

Vi har i over 22 år beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun haft tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation på Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk

Se vores anmeldelser på