Gulvafslibning Roskilde

Har du en bolig eller et kontor, der har brug for gulvafslibning i Roskilde? Hos Primo Gulve & Ejendomsservice er vi eksperter i gulvafslibning og generelt alt det arbejde, der foreligger trægulve - uanset om det er til privat eller erhverv.

Vores services

  • Afslibning af alle typer trægulve​
  • Efterfølgende behandling, inklusiv lak og olie​
  • Hjælp til vedligehold af gulve

Med en gulvafslibning i Roskilde fjernes cirka 1 mm af det øverste lag af trægulvet. Dette er med til at fjerne skrammer og mærker, der er kommet til de seneste år, og dit gulv vil fremstå som mere eller mindre nyt. Når gulvet er blevet slebet, behandler vi det behørigt med enten lak eller olie.

Hvem henvender vi os til?

Primo Gulve & Ejendomsservice er til både familien i boligen med det store, efterhånden mærkede trægulv, der har brug for en afslibning, og erhverv, skoler, sportshaller og institutioner med store træoverflader, som bruges mere end flittigt.

En afslibning af gulvet giver ofte samme visuelle resultat som et nyt gulv - forskellen ligger bare i prisen, der er markant billigere.​

Nysgerrig på gulvafslibning i Roskilde?

Kom i kontakt med os i dag på 41 12 68 22 og lad os give dig et overblik over, hvad dine muligheder er for gulvafslibning i Roskilde. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Frederiksberg.​

Hos primo gulvservice ApS sørger vi for at dit gulv får den rigtige behandling

​Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.

Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores eneste anmeldelser her.

R. Petric

Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!

K. Hemmingsen

​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige.

Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou

I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. 

Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

Vi har i over 20 år, beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun givet os tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

SE VORES ANMELDELSER PÅ​​

VI BRUGER KVALITETSPRODUKTER FRA​​

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation on Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk