​Gulvafslibning Næstved

Drømmer du også om det lyse gulv, som du oprindeligt købte? Mange gulve bliver mørkere med tiden, men en afslibning af gulvet kan ændre farven tilbage igen. Hos Primo Gulve & Ejendomsservice har vi totalløsninger til både privat og erhverv, hvis du ønsker gulvafslibning i Næstved eller omegn.

Oversigt over ydelser

  • Afslibning af alle typer af trægulv​
  • Passende lakering eller oliering​
  • Vedligehold efter aftale​
  • Løsninger til privat, erhverv og institutioner

Gulvafslibning i Næstved indebærer mere end bare selve afslibningen. Det er afgørende at efterbehandle korrekt, så gulvet holder så længe som muligt. Herefter er vedligehold også vigtigt, da mange træsorter er sarte og vil blive påvirket over tid. Vi giver gerne gode råd med på vejen i forhold til, hvordan du bedst holder dit gulv i topform.

Frisk bolig eller kontor op med gulvafslibning i Næstved

Har du gået med tanker om endelig at gøre noget ved gulvet hjemme i stuen eller på kontoret, men har prisen sat en stopper for drømmen om nyt gulv? Gulvafslibning kan give mere eller mindre samme resultat som et nyt gulv, da farverne ændres helt, og overfladen jævnes - og så er det markant billigere.

Tilbud fra professionelle hænder

Interesseret? Få mere at vide om dine muligheder for gulvafslibning i Næstved allerede i dag på 41 12 68 22. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Hillerød.

Hos primo gulvservice ApS sørger vi for at dit gulv får den rigtige behandling

​Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.

Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores eneste anmeldelser her.

R. Petric

Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!

K. Hemmingsen

​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige.

Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou

I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. 

Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

Vi har i over 20 år, beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun givet os tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

SE VORES ANMELDELSER PÅ​​

VI BRUGER KVALITETSPRODUKTER FRA​​

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation on Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk