Gulvafslibning Hillerød

Leder du efter den rigtige samarbejdspartner til gulvafslibning i Hillerød? Hos Primo Gulve & Ejendomsservice sliber vi dit gulv jævnt og pænt, så du ikke skal ud og investere dyrt i nyt. Vi tilbyder både løsninger til privat og erhverv og sørger for den komplette gulvbehandling.

Hvad består gulvafslibning i Hillerød af?

En gulvafslibning er mere end bare processen at slibe gulvet. Det består også af efterbehandlingen, som hos Primo Gulve & Ejendomsservice enten består af lud, lak, olie eller hvidpigmentering (eller en kombination af disse). Herefter kan vi også stå for vedligeholdelsen af dine trægulve. Gulvet høvles cirka 1 mm, inden efterbehandlingen begynder.

Privat eller erhverv?

Det gør ingen forskel for os. Vi har pakker til både privatboligen samt større erhvervslokaler, som trænger til en omgang afslibning. Udover private hjem og erhverv hjælper vi også skoler, institutioner, sportshaller og centre med at vedligeholde trægulve.

Fordelen ved at få foretaget en gulvafslibning i Hillerød er, at man sparer mange penge i forhold til en komplet renovation - og resultatet bliver mere eller mindre det samme, hvis man vælger samme gulvtype.

Kontakt os og få et tilbud på gulvafslibning i Hillerød

Det er ganske uforpligtende at få et tilbud - ring til os i dag på 41 12 68 22 og hør nærmere. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Næstved.​

Hos primo gulvservice ApS sørger vi for at dit gulv får den rigtige behandling

​Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.

Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores eneste anmeldelser her.

R. Petric

Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!

K. Hemmingsen

​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige.

Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou

I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. 

Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

Vi har i over 20 år, beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun givet os tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

SE VORES ANMELDELSER PÅ​​

VI BRUGER KVALITETSPRODUKTER FRA​​

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation on Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk