Gulvafslibning Frederiksberg

Leder du efter en ny gulvløsning i det indre København? En gulvafslibning på Frederiksberg kan gøre helt det samme for dig som et nyt gulv - og så sparer du en masse penge. Hos Primo Gulve & Ejendomsservice ved vi, hvordan dit gulv skal behandles, så det fremstår så godt som nyt.

Hvad vi kan tilbyde

  • Afslibning af alle træsorter​
  • Komplet efterbehandling, inklusiv lakering​
  • Råd og hjælp til vedligehold​
  • Tilbud til både privat og erhverv samt institutioner​
  • Andre ydelser ift. gulv​

Mange gulve mister med årene gløden og den lyse farve, men en gulvafslibning på Frederiksberg kan gendanne den lyse farve og få gulvet til at fremstå som nyt. Vi vurderer situationen hos dig og vurderer, hvad den bedste løsning er i dit tilfælde.

Løsninger til alle

Du kan få foretaget gulvafslibning på Frederiksberg, uanset om du henvender dig som privat eller erhverv. Intet projekt er for stort eller for småt for os, og vi finder i samarbejde med dig den bedste løsning ud fra dit trægulv og dine drømme.

Få tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg

Det er ganske gratis at finde ud af, hvad det koster at få slebet gulv hos dig eller dine kontorer i Frederiksberg. Ring i dag på 41 12 68 22 og få et uforpligtende tilbud. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Roskilde.​

Hos primo gulvservice ApS sørger vi for at dit gulv får den rigtige behandling

​Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.

Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.

Hør hvad vores dejlige kunder siger

Du kan læse et udsnit af nogle af vores eneste anmeldelser her.

R. Petric

Intet mindre end perfekte gulve! Top professionelt arbejde, og fantastisk service. Primo Gulve er meget kvalitetsbevidste, grundige og gør alt til perfektion. Kan varmt anbefale Primo Gulve!

K. Hemmingsen

​Perfekt og flot arbejde. Gulvet er som nyt. Prisen var som aftalt. Så søde og høflige.

Det var en meget lille opgave vi skulle have udført, alligevel følte vi os rigtig godt behandlet. Fik også nogle tip til reparation af ødelagt gulv i et andet rum.

C. Mou

I Super resultat! De sliber helt ind til kanten og gulvet er fuldstændig som nyt bagefter. Dertil var de høflige, venlige og meget serviceminded. Er super tilfreds og kan kun varmt anbefale Primo Gulve.

Vi hører meget gerne fra dig!

Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse og dele dine oplevelser med andre. 

Du kan også klikke på knappen nedenfor, for at se alle vores anmeldelser.

Vi har i over 20 år, beskæftiget os med gulvafslibningsopgaver og har indtil videre kun givet os tilfredse kunder, hvad enten det er til erhverv eller private.

SE VORES ANMELDELSER PÅ​​

VI BRUGER KVALITETSPRODUKTER FRA​​

Kontaktinfo

PRIMO GULVSERVICE ApS

Gedens Kvarter 8, 2750 Ballerup

Navigation on Google Maps

Du kan give os et kald på +45 41 12 68 22 eller sende en e-mail på info@primogulvservice.dk